• Print

Hvem er vi

Plus Pension er en professionel, kompetent og innovativ samarbejdspartner for danske virksomheder, organisationer og medarbejdere.

Plus Pension er godkendt Skandia Tied Agent og dermed kvalificeret til rådgivning i Skandias produkter på det danske marked. Skandia Tied Agents er omfattet af lov om forsikringsformidling og underlagt Finanstilsynets retningslinjer.

Vi rådgiver om, servicerer og udvikler pensionsordninger, sundhedsforsikringer og sundhedsprogrammer for det danske erhvervsliv. Som rådgivningsvirksomhed er vores forretning baseret på viden og dyb indsigt i pensionsområdet samt en evne til at formidle og kommunikere med vore kunder og forretningsforbindelser.  

Medarbejdere

Plus Pension beskæftiger kun erfarne medarbejdere fra branchen, hvilket vil sige, at vores rådgivere minimum har 10 års erfaring på pensionsområdet.

Vision

Plus Pension vil være en væsentlig aktør på det danske marked i forhold til salg af firmapension og sundhedsordninger, hvilket skal ske gennem service og kvalitet i salg, rådgivning og kommunikation.

Hvorfor Plus Pension?

Plus Pension vil være markedets bedste på omkostninger i forhold til service, finansafkast, firmapensionsprodukter og sundhedsprodukter.

Vi samarbejder med

Skandia Danmark er en del af den fællesnordiske Skandia-koncern, som er en af de største uafhængige aktører inden for opsparing og forsikring i Norden.

Hvad er Tied Agents?


Skandia Tied Agents er selvstændige agenter, der har specialiseret sig i Skandias produkter. Agenterne hjælper virksomheder med at få et overblik over deres pension og sundhedsordning samt salg og brug af Skandias pensions- og sundhedsordninger.