• Print

Aktuelle job

Vi søger 1-2 værdiskabende supersælgere med forretningsforståelse, der vil være med til at gøre en forskel. 

Bliv en del af et succesfuldt team

Plus Pension er en selvstændig pensionsrådgivningsvirksomhed, der rådgiver og formidler attraktive firmapensionsordninger til primært små og mellemstore virksomheder. Plus Pension blev grundlagt i 2013 og vi er i dag et team på 5 kollegaer. Vi har kontor i Odense og er Tied Agent for Skandia.

Plus Pension har fokus på at tilføre værdi til kunderne gennem personlig rådgivning og ved at skabe løsninger, der optimerer kundens sikkerhed og tryghed. Plus Pension er i rivende udvikling og vi mangler flere dygtige medarbejdere, der vil være med til, at gøre en forskel.

Dine opgaver

Det altoverskyggende mål som sælger i Plus Pension er at hente nye lønsomme firmapensionsordninger til Skandia, derfor skal du kunne:

  • Skabe tillid overfor beslutningstagere
  • Gennemføre et salg fra start til slut
  • Opbygge og vedligeholde din egen pipeline
  • Dyrke relationer og bruge dit netværk

Dine kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig, men vi forestiller os at du:

  • Har erfaring indenfor firmapensionsområdet - du sidder måske i dag i en stilling som sælger hos et pensionsselskab, mægler eller et agentur
  • Har erfaring med salg og rådgivning og har et godt netværk og gode relationer til erhvervslivet. Det er et krav, at du er villig til at indgå i relevante netværk

Som person matcher du en stilling, hvor der stilles store krav til din selvstændighed og ihærdighed. Du er ansvarsbevidst og ved, at gode salgsresultater skabes gennem samarbejde samt hårdt, struktureret og målrettet salgs- og netværksarbejde. Du har et højt drive og er udadvendt og god til at skabe relationer. Det er naturligt for dig at planlægge din hverdag, så du når dine mål. Du er en udpræget teamplayer, der bidrager til, at samarbejdet fungerer.

Hvad får du i Plus Pension?

For den rette person tilbyder vi en attraktiv lønpakke. Herunder får du pensionsordning og sundhedsforsikring samt relevante personalegoder. Vi er et dynamisk team, som værdsætter forskellighed og innovativ tænkning.

Kan du se dig selv i jobbet hos Plus Pension?

Så ring straks eller send en ansøgning. Hvis du ønsker, at vide mere om jobbet inden du sender din ansøgning, kontakt Glenn Due på mobil 2878 2578. Du skal sende din ansøgning med CV til gdu@plus-pension.com - vi behandler ansøgningerne løbende.

  www.plus-pension.com og www.skandia.dk

Plus Pension er godkendt Skandia Tied Agent og kvalificeret til rådgivning om Skandias produkter på det danske marked. Skandia Tied Agents er omfattet af lov om forsikringsformidling og underlagt finanstilsynets retningslinjer. Skandia er en del af den nordiske Skandia koncern


 


Afkast top 3 - en måned